Θεατές > Πρόσβαση σε SS 

ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ Ε.Δ 2-4-6 ΕΠΙΣΚΟΠΗ

Η ΕΔ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 10.00 ΕΩΣ 16.00

Ακολουθείτε τη Νέα Εθνική Οδό Ηρακλείου-Αγ. Νικολάου, λίγο πριν το παλιό ΚΤΕΟ στρίβετε δεξιά προς ΕΠΙΣΚΟΠΗ, αριστερά κάτω από την γέφυρα της Εθνικής, σε 50μ πάλι αριστερά, σε 400μ πάλι αριστερά προς ΕΠΙΣΚΟΠΗ. Μετά από 5.30χλμ σε στρογγυλή νησίδα μπορούμε να ακολουθήσουμε 2 κατευθύνσεις.

Α) Για να βρεθούμε στην αρχή της ΕΔ στρίβουμε στην πρώτη έξοδο του στρογγυλού, δεξιά προς ΕΠΙΣΚΟΠΗ, μετά από 3.7 χλμ μπαίνουμε ΕΠΙΣΚΟΠΗ, στρίβουμε αριστερά, πάλι αριστερά μετά από 70μ προς ΓΑΛΙΦΑ, και πάλι αριστερά μετά από 200μ προς ΓΑΛΙΦΑ πάλι. Σε άλλα 250μ βρισκόμαστε στην αφετηρία της ΕΔ.

Β)  Για να βρεθούμε στην μέση της ΕΔ στρίβουμε στην δεύτερη έξοδο του στρογγυλού, δεξιά προς ΠΑΝΩ ΒΑΘΕΙΑ, μετά από 1,5 χλμ περίπου μπαίνουμε ΠΑΝΩ ΒΑΘΕΙΑ, μετά από άλλα 2 χλμ περίπου περνάμε το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΩΡΙΟ, μετά από άλλα 2 χλμ περίπου περνάμε την ΓΑΛΙΠΕ και μετά από άλλα 2,5 χλμ περίπου φτάνουμε στην μέση της ΕΔ.

 


ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ Ε.Δ 3-5-7 ΚΑΣΤΕΛΙ

Η ΕΔ ΚΑΣΤΕΛΛΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 10.30 ΕΩΣ 16.30

1.  Από Ηράκλειο πάμε ΚΑΣΤΕΛΙ μέσω ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΙΕΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ, μέσα στο ΚΑΣΤΕΛΙ στρίβουμε για ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ και στην έξοδο του ΚΑΣΤΕΛΙΟΥ συναντάμε την αφετηρία της ΕΔ.

2.  Από Ηράκλειο μέσω Εθνικής οδού ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΥ πάμε στην διακλάδωση για ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΛΑΣΗΘΙΟΥ και στρίβουμε δεξιά για ΟΡΟΠΕΔΙΟ. Μετά από 4 περίπου χλμ στρίβουμε δεξιά σε διακλάδωση προς ΚΑΣΤΕΛΙ και σε 1,5 χλμ περίπου βρισκόμαστε στην μέση της ΕΔ.

3.   Από Ηράκλειο μέσω Εθνικής οδού ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΥ πάμε στις ΓΟΥΒΕΣ. Στην παλιά εθνική στρίβουμε στην διακλάδωση δεξιά για ΠΑΝΩ ΓΟΥΒΕΣ. Σε 7,5 χλμ περίπου φτάνουμε στο χωριό ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΟ, που στην έξοδο του για ΚΑΣΤΕΛΙ είναι το τέλος της ΕΔ.